CARIAN ILMU DI JOMFAHAM :

KONGSIKAN

Isnin, 20 Februari 2012

Majalah Ahlus Sunnah Wal Jama'ah Sudah Berada Di Pasaran !Alhamdulillah, segala puji hanya bagi Allah, berita baik untuk seluruh asatizah, pelajar, ibu ayah, guru-guru, penuntut ilmu di Malaysia.


Akhirnya Majalah Ahlus Sunnah Wal Jama'ah yang ditunggu-tunggu dan ditulis oleh asatizah y
ang berwibawa dan berkaliber telah berada di pasaran.

Untuk pengetahuan pembaca setia blog ini, majalah ini dinamakan sebagai Majalah Q & A yang bermaksud Quran dan As Sunnah telah diterbitkan di bawah Syarikat Galeri Ilmu Sdn Bhd. Menariknya setiap pengisian di dalam majalah ini ditulis berbentuk soalan dan juga jawapan yang membezakan dengan majalah Islamik yang sedia ada di pasaran.

Antara penulis di dalam majalah yang mempunyai antaramuka yang menarik dan berkualiti ini adalah :

Mufti Wilayah Persekutuan Dato Wan Zahidi bin Wan Teh, Prof Madya Dr Asmadi Mohammad Naim
, Ustaz Azhar Idrus, Habib Ali Zainal Abidin, Ustaz Amaluddin Napiah, Prof Dr Muhaya, Ustaz Zul Ramli, Ustaz Raja Ahmad Mukhlis, Ustaz Nazrul Nasir, Ustaz Muhadir bin Hj Joll, Ustaz Kazem Elias dan ramai lagi yang pakar dalam bidang masing-masing.


Turut diselitkan kata-kata mutiara hikmah dari para ulamak dan berilustrasi yang menyejukkan jiwa membacanya.Edisi PerdanaBilangan KeduaBilangan KetigaBerikut antara gambar pelancaran Majalah Q & A antaranya oleh pihak Galeri Ilmu sendiri, bersama Prof Dr Haron Din dan Ustaz Azhar Idrus :


Kepada yang berminat untuk menjadi pengedar Majalah Q & A ini boleh berhubung di laman web ini :http://www.iqramall.com

Majalah ini juga boleh didapati di kedai-kedai buku agama serta di Popular di seluruh negara.

Tiada ulasan: